Αιμοδοσία

49133-532-11-960

Από τις δυο εξορμήσεις- εθελοντικές αιμοδοσίες που γίνονται κάθε χρόνο στον ναό μας συγκεντρώνουμε  110-120 περίπου φιάλες αίματος. Εξυπηρετούνται συνολικά 40- 50 άτομα κυρίως αιμοδότες , συγγενείς αιμοδοτών και μετά από προσωπική επιθυμία των ιδίων των αιμοδοτών να δοθεί κάποια φιάλη σε φίλους και γνωστούς τους.

Βέβαια υπάρχει καλή διαχείριση και πάντα έχουμε απόθεμα φιαλών στην τράπεζα αίματος του ναού μας.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι φιάλες αίματος εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο την μονάδα μεσογειακής αναιμίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλ. κ' Παν. Κυριακού» τα έκτακτα περιστατικά που υπάρχουν και στα άλλα νοσοκομεία όπως τροχαία ατυχήματα, επείγουσες εγχειρήσεις κλπ. και ειδικά τις μέρες των γιορτών και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που υπάρχει μεγάλη έλλειψη αίματος.

Η συνεργασία με το παραπάνω νοσοκομείο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και η εξυπηρέτηση τους είναι άψογη και ταχύτατη.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για την συμμέτοχη τους στην προσπάθεια αυτή και ευελπιστούμε να την συνεχίσουμε και να την βελτιώσουμε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αιμοδοσίας του νοσοκομείου είμαστε μεταξύ των πρώτων ενοριών και άλλων συλλόγων που συνεργάζονται μαζί τους στη συγκέντρωση φιαλών και αποτελούμε μια δυνατή - γερή ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

 ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ  
(Προφήτου Ηλιού 17, τηλ. 210 6399692, φαξ. 210 6013715)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Φωτογραφίες από παλαιότερες αιμοδοσίες: 

 

 

 

 

 

 

 

Ενοριακές Δραστηριότητες Αιμοδοσία στην Ενορία