20/01/2011 Επιστολή για την εορτή των Τριών Ιεραρχών
Αγ. Παρασκευή, 20-1-2011
Προς: τους Διευθυντές/τριες
των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Ενορίας
Προφ. Ηλία Αγίας Παρασκευής
Προφ. Ηλία Αγίας Παρασκευής
Ενταύθα
Αγαπητοί μου,
επικειμένης της εορτής των Τριών Ιεραρχών, 30 Ιανουαρίου 2011, προστατών της παιδείας, των γραμμάτων και των τεχνών, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:
-
Ο φετινός εορτασμός συμπίπτει με την ημέρα αργίας της Κυριακής παρά ταύτα την ημέρα θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος και στο τέλος θα γίνει και δεξίωση προς τιμή των διδασκόντων καθηγητών και δασκάλων στην Αίθουσα του Ιερού μας Ναού.
-
Τα Λύκεια θα εκκλησιαστούν κατά την ίδια ημέρα του εορτασμού για να μην υπάρξει απώλεια των διδακτικών ωρών, ή δύνανται να προσέλθουν οι μαθητές προαιρετικά κατά την ημέρα αυτή.
-
Τα Γυμνάσια και τα Δημοτικά να στείλουν αντιπροσωπείες μαθητών τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια την 30ήν Ιανουαρίου, στον επίσημο εορτασμό.
-
Σας πληροφορούμε ότι θα καταρτιστεί πρόγραμμα Λειτουργιών για την εβδομάδα προ της εορτής των Τριών Ιεραρχών και μετά από αυτήν, επειδή τα δέκα σχολεία της περιοχής μας δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν στον Ιερό Ναό σε μια Θεία Λειτουργία.
Ζητούμε την κατανόησή σας και σας ευχόμεθα για το νέο έτος «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», ειρηνικό, δημιουργικό και καρποφόρο το έτος 2011.
Μετά της εν Κυρίω αγάπης και ευχών,
διά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Πρωτ. Σταύρος Ν. Γούλας
Γυμνασιάρχης