06/01/2020 Εορτασμός των Θεοφανείων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεοχωρίου κ.κ. Παύλου

Τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Πρ. Ηλία στον Τσακό ο Αγιασμός των υδάτων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεοχωρίου κ. Παύλου, συνεπικουρούμενων των Ιερέων του Ναού, με την παρουσία του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Αργυρός, από την παράταξη “Αλλάζουμε” οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κώστας Κρητικίδης και κ. Άννα Γάκη. Από τα Νομικά Πρόσωπα παρέστησαν η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Αντωνοπούλου Πανάγου Ηλέκτρα και ο πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Νίκος Παναγόπουλος, καθώς και οι Αντιπρόεδροι κ. Φανή Παναγιωτοπούλου και ο κ. Γιάννης Δερματάς αντίστοιχα. Επίσης ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Μαργαρίτης, η οργανωτική Γραμματέας της παράταξης “Αγία Παρασκευή ή πόλη μας” κ. Νικολέτα Μπελεχρή και τα μέλη κ. Γραικούση Μαρία, Γεώργιος Μακρυαλέας και Γεώργιος Νεκταρίδης.

 

Πηγή-Φωτογραφίες: Agia Paraskevi Images, Τάσος Παρασκευόπουλος

Ιερός Ναός Φωτογραφικό υλικό 06/01/2020 Εορτασμός των Θεοφανείων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεοχωρίου κ.κ. Παύλου