01/01/2019 Εορτή της Περιτομής του Κυρίου, Δοξολογία και Ευλογία της Βασιλόπιτας στον Ιερό Ναό μας

profitis hlias 17Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εόρτασε σήμερα, Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 ο Ιερός Ναός του Προφήτη Ηλία του Δήμου της Αγίας Παρασκευής τις Εορτές της Περιτομής του Ιησού Χριστού και την Ιερά Μνήμη του Αγίου Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, πλαισιούμενος του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Σταύρου Γούλα, των εφημερίων του Ιερού Ναού και πλήθους ευλαβών ενοριτών όπου προσήλθαν για να συνεορτάσουν την έλευση του νέου έτους και τις Εορτές της Ημέρας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε Δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους και στην συνέχεια ο κ. Αθανάσιος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Ιερού Ναού και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και δύναμη.

Αμέσως μετά στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ιερείς και Ιεροψάλτες έψαλλαν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς στον πανιερώτατο και στη συνέχεια ακολούθησε εορταστικό κέρασμα για όλους.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης

Πηγή: https://www.romfea.gr/enoriaka/26157-eorti-tis-peritomis-tou-kuriou-ston-profiti-ilia-agias-paraskeuis-foto

Ιερός Ναός Φωτογραφικό υλικό 01/01/2019 Εορτή της Περιτομής του Κυρίου, Δοξολογία και Ευλογία της Βασιλόπιτας στον Ιερό Ναό μας