15/10/2017 39η Εθελοντική Αιμοδοσία

Η εθελοντική αιμοδοσία του Ιερού Ναού Πρ. Ηλία στον Τσακό συγκέντρωσε Z Ω Η για πολλούς συνανθρώπους μας. Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ναού εντάσσεται η εθελοντική αιμοδοσία που πραγµατοποιείται παραδοσιακό δύο φορές το χρόνο. Το φιλανθρωπικό αυτό έργο έχει σκοπό να βοηθήσει όλους ανεξαιρέτως. χωρίς διακρίσεις, σε περίπτωση που χρειαστούν αίµα.

Η εθελοντική αιµοδοσία του  Ι. N. Προφήτη Ηλία πραγµατοποιείται σε συνεργασία µε το τµήµα Αιµοδοσίας του Νοσοκοµείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». υπό την επίβλεψη και µε τη βοήθεια των ιερέων του Ναού και µε µεγάλη επιτυχία κρίνοντας από τον αριθµό των φιαλών αίµατος που συγκεντρώνονται κάθε φορά. Σήμερα έφτασαν τις 48 φιάλες αίµατος.

Στους εθελοντές αιµοδότες του Ναού συγκαταλέγονται πολλοί συνδηµότες µας που ασχολούνται µε τα κοινά, ένας εκ των οποίων, σταθερός αιμοδότης επί σειρά ετών, είναι o πρώην Δήµαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Τον κ. Ζορµπά συναντήσαµε σήµερα την ώρα που έδινε αίµα και συνοµιλούσε µε τον Προϊστάµενο του Ναού π. Σταύρο Γούλα. τον Ιερέα π. Νικόλαο Σιάτο, τον π. επίτροπο του Ναού και πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου κ. Γεώργιο Νεκταρίδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλη Σαββίδη. Ο κ. Σαββίδης µας ενηµέρωσε ότι στις 12 Νοεµβρίου 2017 έχουν οριστεί να πραγµατοποιηθούν οι εκλογές για το ΔΣ. του συλλόγου.

Άρθρο - Φωτογραφίες: Agia Paraskevi Images

Ιερός Ναός Φωτογραφικό υλικό 15/10/2017 39η Εθελοντική Αιμοδοσία