20/04/2016 Πασχαλινή Συναυλία "Προς το Θείον Πάθος"

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Απριλίου σroν κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός Αβλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με τη Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας υπό την διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, τη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα, την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο και τον Θεόδωρο Γκούρα στην ανάγνωση κειμένων. Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Τριάντη, Κατακουζηνού, Παπαποστόλου, Χριστόφ, Λομάκιν, Ραμίρεζ, Γκουνό, Τσαϊκόφσκι και Βιβάλντι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, ο Πατήρ Σταύρος Γούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ.Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κονταξής και Ε. Καψοκεφάλου, η πρ. Αντιδήμαρχοι Μ. Μουχτoύρη και Κ. Μοσχονά, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α.

Πηγή: http://www.agiaparaskevi-guide.gr/2016/%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/

 

 

 

Ιερός Ναός Φωτογραφικό υλικό 20/04/2016 Πασχαλινή Συναυλία "Προς το Θείον Πάθος"