Map2

facebook

youtube

  

LOGO IAA

ecclesia

25/03/2014 Εθνικοθρησκευτική Εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημαντικής σημασίας εθνικοθρησκευτική εκδήλωση από την Ερανική Επιτροπή του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Δήμου Αγίας Παρασκευής κατά την 25η Μαρτίου 2014 στην αίθουσα «Σιστοβάρη» του κέντρου DaVinci.

Στην εκδήλωση αυτή παρεβρέθησαν o Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κύριος Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος κύριος Βασίλης Γιαννακόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος ενοριτών.

Κύριος ομιλητής ης επίκαιρης ομιλίας του διπλού εορτασμού του Ευαγγελισμού και της Εθνεγερσίας του 1821, ήταν ο κύριος Απόστολος Παπακωνσταντίνου, επίτιμος προϊστάμενος Μ.Ε. Ανατολικής Αττικής - Μαθηματικός.

Τους παρευρισκόμενους προσφώνησε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Γούλας.

Ακολούθησε συναυλία Ζωντανής Παραδοσιακής Μουσικής υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διδασκάλου κ. Χρήστου Σταύρου με τη συμμετοχή ορχήστρας νέων, ενώ παραλλήλως το Χορευτικό Συγκρότημα του Ομίλου Τέχνης & Πολιτισμού Αττικής παρουσίασε πατριωτικούς χορούς με τις ανάλογες ενδυμασίες.

Η εκδήλωση αυτή εστέφθη με πλήρη επιτυχία και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι επιμόνως αναζητούν να γίνουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις, ώστε να γεμίζουν με αισιοδοξία και χαρά τους πιστούς της Ενορίας μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς που περνά η χώρα μας, με στόχο και την ενδυνάμωση των συνανθρώπων μας που ευρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Το πνευματικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ενορίας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ευχόμαστε ολοψύχως να διάγετε την Μεγάλη Εβδομάδα με πνευματική καρποφορία, ειρήνη και αγάπη, ώστε να ζήσωμε ευφροσύνως και τη λαμπρηφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας.


Δια την  Ερανική Επιτροπή
ο Πρόεδρος
Πρωτ. Σταύρος Ν. Γούλας

Φωτογραφίες: Πρωτ. Σταύρος Ν. Γούλας

Φωτογραφικό υλικό Φωτογραφικό υλικό 25/03/2014 Εθνικοθρησκευτική Εκδήλωση